JAKOBS MURNINGSFIRMA

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och JAKOBS MURNINGSFIRMA är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och JAKOBS MURNINGSFIRMA är ett av dem. Statusen för JAKOBS MURNINGSFIRMA är att Bolaget är aktivt.

JAKOBS MURNINGSFIRMA är ett Enskild firma och skapades 1974-12-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som JAKOBS MURNINGSFIRMA ska trivas.

JAKOBS MURNINGSFIRMA är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JAKOBS MURNINGSFIRMA är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är JAKOBS MURNINGSFIRMA och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med JAKOBS MURNINGSFIRMA så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-161792.

.

De som är på något sätt har med JAKOBS MURNINGSFIRMA är JAKOB, SVEN BO-GÖRAN som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JAKOBS MURNINGSFIRMA har 470812-XXXX som sitt organisationsnummer.