Fotkirurgi Centrum i Malmö

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Fotkirurgi Centrum i Malmö. Det finns flera bolag som liknar Fotkirurgi Centrum i Malmö i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Fotkirurgi Centrum i Malmö är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-02-16 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2003-11-11 så har Fotkirurgi Centrum i Malmö varit registrerat och sedan 2001-02-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Fotkirurgi Centrum i Malmö och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Fotkirurgi Centrum i Malmö så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fotkirurgi Centrum i Malmö så kan ni göra det på 040-104000.

Medicinsk verksamhet inom specialområdet ortopedisk kirurgi. omfattar konsultationer och operationer inom fotkirurgi, handkirurgi och idrottstraumatologi.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ericsäter, Jan Eric Lennart som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fotkirurgi Centrum i Malmö har 470409-XXXX som sitt organisationsnummer.