Hyllie Måleri & Golv

Skåne län

Information

470208-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hyllie Måleri & Golv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hyllie Måleri & Golv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Hyllie Måleri & Golv finns i.

Hyllie Måleri & Golv har varit registrerat sedan 2006-05-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hyllie Måleri & Golv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-17.

Hyllie Måleri & Golv är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Hyllie Måleri & Golv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hyllie Måleri & Golv så kan ni göra det på telefon genom 070-8660355 eller genom brev på följande adress:

Renovering och måleriarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Hyllie Måleri & Golv och det är Kruuse af Verchou, Lars Erik C som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,