Kristina Olofsson, Psykoterapi-handledning- konsultation

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Kristina Olofsson, Psykoterapi-handledning- konsultation. Det finns flera bolag som liknar Kristina Olofsson, Psykoterapi-handledning- konsultation i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kristina Olofsson, Psykoterapi-handledning- konsultation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-11 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1999-04-30 så har Kristina Olofsson, Psykoterapi-handledning- konsultation varit registrerat. Idag är Kristina Olofsson, Psykoterapi-handledning- konsultation och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Kristina Olofsson, Psykoterapi-handledning- konsultation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kristina Olofsson, Psykoterapi-handledning- konsultation så kan ni göra det på 040-331890.

Psykoterapi, konsultation och rådgivning. Handledning i socialt behandlingsarbete.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Olofsson, Ulla Kristina som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kristina Olofsson, Psykoterapi-handledning- konsultation har 470124-XXXX som sitt organisationsnummer.