UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON är ett av dem. Statusen för UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON är att Bolaget är aktivt.

UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON är ett Enskild firma och skapades 1989-06-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON ska trivas.

UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Pedagogisk- och undervisningsverksamhet avseende vuxna invandrare, utbildning av lärare samt läro- medelsframställning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30.

Idag är UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON är Håkansson Bussenius, Gunilla E som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

UTBILDNINGSKONSULT, GUNILLA HÅKANSSON har 460916-XXXX som sitt organisationsnummer.