Stay Present

Skåne län

Information

460822-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stay Present. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stay Present är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Stay Present finns i.

Stay Present har varit registrerat sedan 2007-03-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stay Present så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Stay Present är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Stay Present är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stay Present så kan ni göra det på telefon genom 040-237808 eller genom brev på följande adress:

Konsult och utbildning inom friskvård och hälsa, samt personlig utveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Stay Present och det är Johnsson, Mary Lisbeth som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,