Örestads Låsmontage

Skåne län

Information

460811-XXXX är organisationsnummer för bolaget Örestads Låsmontage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Örestads Låsmontage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Örestads Låsmontage finns i.

Örestads Låsmontage har varit registrerat sedan 1996-02-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Örestads Låsmontage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Örestads Låsmontage är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Örestads Låsmontage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Örestads Låsmontage så kan ni göra det på telefon genom 040-128971 eller genom brev på följande adress:

Tobaksaffär och handel med tobaksvaror, lotter, spel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Örestads Låsmontage och det är Gunnarsson, Carl-Bertil som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,