Allmänna Fastighetsbyrån Rune Kock

Skåne län

Information

460520-XXXX är organisationsnummer för bolaget Allmänna Fastighetsbyrån Rune Kock. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allmänna Fastighetsbyrån Rune Kock är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Allmänna Fastighetsbyrån Rune Kock finns i.

Allmänna Fastighetsbyrån Rune Kock har varit registrerat sedan 1998-09-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allmänna Fastighetsbyrån Rune Kock så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Allmänna Fastighetsbyrån Rune Kock är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Allmänna Fastighetsbyrån Rune Kock är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allmänna Fastighetsbyrån Rune Kock så kan ni göra det på telefon genom 040-915353 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförsäljning (visning av fastigheter).

Det finns olika personer som har en koppling med Allmänna Fastighetsbyrån Rune Kock och det är Kock, Rune Karl Erik som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,