Good Music - Vattenhålet - Gunnar Bernstrup

Skåne län

Information

460504-XXXX är organisationsnummer för företaget Good Music - Vattenhålet - Gunnar Bernstrup. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Good Music - Vattenhålet - Gunnar Bernstrup är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Good Music - Vattenhålet - Gunnar Bernstrup finns i.

Good Music - Vattenhålet - Gunnar Bernstrup har varit registrerat sedan 1994-10-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Good Music - Vattenhålet - Gunnar Bernstrup så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Good Music - Vattenhålet - Gunnar Bernstrup är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Good Music - Vattenhålet - Gunnar Bernstrup är följande:

Vill ni komma i kontakt med Good Music - Vattenhålet - Gunnar Bernstrup så kan ni göra det på telefon genom 040-150215 eller genom brev på följande adress:

Reklam- och bildproduktion. Bokutgivning. Konstnärlig, litterär och artistisk verksamhet. Drift av teatrar, konserthus. Grammofon Cd-utgivning samt musikförlagsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Good Music - Vattenhålet - Gunnar Bernstrup och det är Bernstrup, Nils Gunnar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,