Fot i Form Birgitta Dahlin

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Fot i Form Birgitta Dahlin är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fot i Form Birgitta Dahlin är ett av dem. Statusen för Fot i Form Birgitta Dahlin är att Bolaget är aktivt.

Fot i Form Birgitta Dahlin är ett Enskild firma och skapades 1984-03-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fot i Form Birgitta Dahlin ska trivas.

Fot i Form Birgitta Dahlin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Medicinsk fotvård

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fot i Form Birgitta Dahlin är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16.

Idag är Fot i Form Birgitta Dahlin och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Fot i Form Birgitta Dahlin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-4246487.

.

De som är på något sätt har med Fot i Form Birgitta Dahlin är Annas Dahlin, Hildur Gerd Birgitta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fot i Form Birgitta Dahlin har 460408-XXXX som sitt organisationsnummer.