Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen

Skåne län

Information

Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen är ett företag som finns i Malmö. I Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström Nielsen, Anna Margareta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen på telefon 070-5560617.

Marknadsföring och försäljning av hud- och hårvårdsprodukter. Dessutom marknadsföring av kost- och näringsprodukter.

Idag är Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen av bolagstypen Enskild firma.

Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen så är det följande:

Health Care Consulting - Margareta Bergström-Nielsen har 460403-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.