LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD är ett av dem. Statusen för LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD är att Bolaget är aktivt.

LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD är ett Enskild firma och skapades 1988-02-22. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD ska trivas.

LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sjukgymnastik, friskvård och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD inte är momsregistrerat.

Idag är LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-466444.

.

De som är på något sätt har med LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD är HANSSON, ROLF GÖRAN som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LORENSBORGS SJUKGYMNASTIK OCH FRISKVÅRD har 460307-XXXX som sitt organisationsnummer.