Konferanscenter Monica Skarping

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Konferanscenter Monica Skarping är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Konferanscenter Monica Skarping är ett av dem. Statusen för Konferanscenter Monica Skarping är att Bolaget är aktivt.

Konferanscenter Monica Skarping är ett Enskild firma och skapades 2006-02-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Konferanscenter Monica Skarping ska trivas.

Konferanscenter Monica Skarping är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konferens och konferensarrangemang samt catering till företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Konferanscenter Monica Skarping är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10.

Idag är Konferanscenter Monica Skarping och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Konferanscenter Monica Skarping så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-910570.

.

De som är på något sätt har med Konferanscenter Monica Skarping är Skarping, Monica som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Konferanscenter Monica Skarping har 450708-XXXX som sitt organisationsnummer.