PERSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI

Skåne län

Information

450610-XXXX är organisationsnummer för bolaget PERSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PERSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som PERSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI finns i.

PERSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI har varit registrerat sedan 1976-10-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PERSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PERSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för PERSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med PERSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI så kan ni göra det på telefon genom 0417-25008 eller genom brev på följande adress:

Bleck- o plåtslagerirörelse

Det finns olika personer som har en koppling med PERSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI och det är PERSSON, ULLA IRENE som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,