Amelie Bahr tapetserare

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Amelie Bahr tapetserare. Det finns flera verksamheter som liknar Amelie Bahr tapetserare i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Amelie Bahr tapetserare är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1998-12-14 så har Amelie Bahr tapetserare varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Amelie Bahr tapetserare och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Amelie Bahr tapetserare så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Amelie Bahr tapetserare så kan ni göra det på 040-302231.

Tapetserarverkstad, omklädsel och stoppning av möbler, även rotting- och snörarbeten. Försäljning av tyger och tapetserar- material samt av egentillverkade alster och lite inrednings- artiklar och begagnade möbler.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bahr Ödman, Amelie Elisabet som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Amelie Bahr tapetserare har 450511-XXXX som sitt organisationsnummer.