Andrum & Livselixir L.S.

Skåne län

Information

Andrum & Livselixir L.S. hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Andrum & Livselixir L.S. finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Andrum & Livselixir L.S. tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Andrum & Livselixir L.S. har haft sedan 1996-01-01. Andrum & Livselixir L.S. har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Andrum & Livselixir L.S. så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-124880.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Andrum & Livselixir L.S. har idag 450504-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Andrum & Livselixir L.S.

Idéförsäljning - Konsultverksamhet av och med andrum för friskvårdande inre och yttre miljö. Alternativ medicinsk rådgivning. Meditativ oljemassage.

I Andrum & Livselixir L.S. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandell, Ulla Birgitta Maj Louise som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .