MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK är ett av dem. Statusen för MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK är att Bolaget är aktivt.

MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK är ett Enskild firma och skapades 1983-08-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK ska trivas.

MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bokförings- och redovisningsuppdrag samt ekonomisk rådgivning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6113350.

.

De som är på något sätt har med MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK är Frick, Steffan Jörgen som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MALMÖ ENSKILDA BOKFÖRINGSBYRÅ, FRICK har 450117-XXXX som sitt organisationsnummer.