Ambo Consulting

Skåne län

Information

441113-XXXX är organisationsnummer för företaget Ambo Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ambo Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Ambo Consulting finns i.

Ambo Consulting har varit registrerat sedan 2002-11-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ambo Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-05.

Ambo Consulting är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Ambo Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ambo Consulting så kan ni göra det på telefon genom 040-266349 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet och rådgivning inom direktmarknadsföring, postorder, e-handel, distribution, logistik och resor.

Det finns olika personer som har en koppling med Ambo Consulting och det är Ekevald, Hardy Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,