BERTIL LEVINS ÅKERI

Skåne län

Information

440909-XXXX är organisationsnummer för bolaget BERTIL LEVINS ÅKERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BERTIL LEVINS ÅKERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som BERTIL LEVINS ÅKERI finns i.

BERTIL LEVINS ÅKERI har varit registrerat sedan 1986-11-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BERTIL LEVINS ÅKERI så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BERTIL LEVINS ÅKERI är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för BERTIL LEVINS ÅKERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med BERTIL LEVINS ÅKERI så kan ni göra det på telefon genom 040-492146 eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med BERTIL LEVINS ÅKERI och det är LEVIN, BERTIL EUGEN som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,