SAMMIS TAXI, JOHNY HANNA EL MASU

Skåne län

Information

440908-XXXX är organisationsnummer för företaget SAMMIS TAXI, JOHNY HANNA EL MASU. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SAMMIS TAXI, JOHNY HANNA EL MASU är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som SAMMIS TAXI, JOHNY HANNA EL MASU finns i.

SAMMIS TAXI, JOHNY HANNA EL MASU har varit registrerat sedan 1991-01-31 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SAMMIS TAXI, JOHNY HANNA EL MASU så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

SAMMIS TAXI, JOHNY HANNA EL MASU är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för SAMMIS TAXI, JOHNY HANNA EL MASU är följande:

Vill ni komma i kontakt med SAMMIS TAXI, JOHNY HANNA EL MASU så kan ni göra det på telefon genom 040-943432 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med SAMMIS TAXI, JOHNY HANNA EL MASU och det är