K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE är ett av dem. Statusen för K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE är att Bolaget är aktivt.

K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1990-07-26. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Arbets- och organisationsproblematik, informationsverksamhet, undersöknings- och utredningsuppdrag samt utskrift av avhand- lingar och utredningar. Videofilmning av exempelvis fester, dop, utställningar. Medverkan vid arrangemang av semester- och rehabiliteringsresor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE inte är momsregistrerat.

Idag är K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE är Gidlöf, Rune Kjell Åke som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K-Å GIDLÖFS PERSONALSERVICE har 440615-XXXX som sitt organisationsnummer.