Föräldrakraft Pirkko Hamberg

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Föräldrakraft Pirkko Hamberg. Det finns flera verksamheter som liknar Föräldrakraft Pirkko Hamberg i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Föräldrakraft Pirkko Hamberg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1995-11-06 så har Föräldrakraft Pirkko Hamberg varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Föräldrakraft Pirkko Hamberg och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Föräldrakraft Pirkko Hamberg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Föräldrakraft Pirkko Hamberg så kan ni göra det på 040-510361.

Handledning för behandlingspersonal som arbetar med barn- och tonårsfamiljer, samtalsgrupper för föräldrar eller enskilda familjemedlemmar, föreläsningar om behandlingsarbete.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hamberg, Pirkko Kyllikki som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Föräldrakraft Pirkko Hamberg har 440424-XXXX som sitt organisationsnummer.