STUDIO B, PHOTOGRAPHER WALTER BACKEN

Skåne län

Information

420530-XXXX är organisationsnummer för företaget STUDIO B, PHOTOGRAPHER WALTER BACKEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som STUDIO B, PHOTOGRAPHER WALTER BACKEN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som STUDIO B, PHOTOGRAPHER WALTER BACKEN finns i.

STUDIO B, PHOTOGRAPHER WALTER BACKEN har varit registrerat sedan 1970-10-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för STUDIO B, PHOTOGRAPHER WALTER BACKEN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

STUDIO B, PHOTOGRAPHER WALTER BACKEN är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för STUDIO B, PHOTOGRAPHER WALTER BACKEN är följande:

Vill ni komma i kontakt med STUDIO B, PHOTOGRAPHER WALTER BACKEN så kan ni göra det på telefon genom 040-414040 eller genom brev på följande adress:

Handel och fotorörelse

Det finns olika personer som har en koppling med STUDIO B, PHOTOGRAPHER WALTER BACKEN och det är BACKEN, WALTER som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,