R P Q Konsult

Skåne län

Information

R P Q Konsult hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där R P Q Konsult finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. R P Q Konsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket R P Q Konsult har haft sedan 1999-01-01. R P Q Konsult har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till R P Q Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-185750.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

R P Q Konsult har idag 410808-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för R P Q Konsult

Konsultverksamhet inom databranschen och besläktade områden avseende driftsäkerhet, skydd och kvalitet. Rådgivning vid ny-, om- och utbyggnader av datorrum, datahallar, nätverksrum samt infrastruktur vid installation och drift av lokala nätverk. Produktutveckling.

I R P Q Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hyleborg, Carl-Gustaf Ingvar som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .