STUDIO LARS VIGGO PERSSON

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och STUDIO LARS VIGGO PERSSON är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och STUDIO LARS VIGGO PERSSON är ett av dem. Statusen för STUDIO LARS VIGGO PERSSON är att Bolaget är aktivt.

STUDIO LARS VIGGO PERSSON är ett Enskild firma och skapades 1982-09-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som STUDIO LARS VIGGO PERSSON ska trivas.

STUDIO LARS VIGGO PERSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Grafisk formgivning samt bedriva utställnings- och galleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STUDIO LARS VIGGO PERSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är STUDIO LARS VIGGO PERSSON och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med STUDIO LARS VIGGO PERSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-979615.

.

De som är på något sätt har med STUDIO LARS VIGGO PERSSON är Persson, Lars Gunnar Viggo som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

STUDIO LARS VIGGO PERSSON har 400621-XXXX som sitt organisationsnummer.