JACON Consulting

Skåne län

Information

JACON Consulting hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där JACON Consulting finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. JACON Consulting tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket JACON Consulting har haft sedan 2004-08-09. JACON Consulting har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till JACON Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9940039.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

JACON Consulting har idag 390802-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JACON Consulting

Import och handel med konst. Konsultuppdrag inom marknadsföring och planering, genomförande och uppföljning av marknadsföringskampanjer. Även kartläggning, statistik uppföljning och analyser av marknadsnärvaro.

I JACON Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Jan-Åke som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .