Advokaten Christina Omander

Skåne län

Information

390702-XXXX är organisationsnummer för företaget Advokaten Christina Omander. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokaten Christina Omander är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Advokaten Christina Omander finns i.

Advokaten Christina Omander har varit registrerat sedan 1999-01-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokaten Christina Omander så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Advokaten Christina Omander är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Advokaten Christina Omander är följande:

Vill ni komma i kontakt med Advokaten Christina Omander så kan ni göra det på telefon genom 040-163414 eller genom brev på följande adress:

Advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokaten Christina Omander och det är Omander, Elna Christina Margareta som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,