B.M.ANNONSKONSULT

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och B.M.ANNONSKONSULT är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och B.M.ANNONSKONSULT är ett av dem. Statusen för B.M.ANNONSKONSULT är att Bolaget är aktivt.

B.M.ANNONSKONSULT är ett Enskild firma och skapades 1980-11-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som B.M.ANNONSKONSULT ska trivas.

B.M.ANNONSKONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Annonsackvisition

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B.M.ANNONSKONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05.

Idag är B.M.ANNONSKONSULT och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med B.M.ANNONSKONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-306052.

.

De som är på något sätt har med B.M.ANNONSKONSULT är MÅNSSON, BENGT GÖRAN LEIF som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

B.M.ANNONSKONSULT har 380716-XXXX som sitt organisationsnummer.