SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL är ett av dem. Statusen för SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL är att Bolaget är aktivt.

SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL är ett Enskild firma och skapades 1989-09-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL ska trivas.

SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konst- och antikhandel samt utställningsverk- samhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-71322.

.

De som är på något sätt har med SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL är Hansson, Bo Åke som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SLOTTSSTADENS KONSTHANDEL har 380603-XXXX som sitt organisationsnummer.