JUR.KAND. DAN BROSSING

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och JUR.KAND. DAN BROSSING är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JUR.KAND. DAN BROSSING är ett av dem. Statusen för JUR.KAND. DAN BROSSING är att Bolaget är aktivt.

JUR.KAND. DAN BROSSING är ett Enskild firma och skapades 1983-03-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JUR.KAND. DAN BROSSING ska trivas.

JUR.KAND. DAN BROSSING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultativ verksamhet inom juridik, ekonomi och teknik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JUR.KAND. DAN BROSSING är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08.

Idag är JUR.KAND. DAN BROSSING och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med JUR.KAND. DAN BROSSING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6646785.

.

De som är på något sätt har med JUR.KAND. DAN BROSSING är Brossing, Sven Dan som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JUR.KAND. DAN BROSSING har 380511-XXXX som sitt organisationsnummer.