GLASBODEN B.O.

Skåne län

Information

380311-XXXX är organisationsnummer för företaget GLASBODEN B.O.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GLASBODEN B.O. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som GLASBODEN B.O. finns i.

GLASBODEN B.O. har varit registrerat sedan 1988-05-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GLASBODEN B.O. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

GLASBODEN B.O. är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för GLASBODEN B.O. är följande:

Vill ni komma i kontakt med GLASBODEN B.O. så kan ni göra det på telefon genom 040-234894 eller genom brev på följande adress:

Handel och renovering av begagnade kläder, möbler och glasvaror m m.

Det finns olika personer som har en koppling med GLASBODEN B.O. och det är Olsson, Birgit som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,