ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON

Skåne län

Information

ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON är en verksamhet som finns i Malmö. I ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Nils Allan som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON på telefon 040-182661.

Konsult inom elbranschen.

Idag är ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON av bolagstypen Enskild firma.

ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2010-01-01 och ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2010-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON så är det följande:

ELEKTRO - KONSULT ALLAN KARLSSON har 360824-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.