KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR är ett av dem. Statusen för KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR är att Bolaget är aktivt.

KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR är ett Enskild firma och skapades 1994-07-18. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR ska trivas.

KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Antikhandel och handel, träning och tävlingsverksamhet med travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-152135.

.

De som är på något sätt har med KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR är Thorén, Stig Bertil som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KLIPPET ANTIKT O HÄSTAR har 351201-XXXX som sitt organisationsnummer.