J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ är ett av dem. Statusen för J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ är att Bolaget är aktivt.

J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ är ett Enskild firma och skapades 1975-11-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ ska trivas.

J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsult- och förvaltningsverksamhet inom byggnads- branschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-492730.

.

De som är på något sätt har med J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ är MÅNSSON, JAN ROLAND som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J. R. MÅNSSON INGENJÖRSBYRÅ har 351024-XXXX som sitt organisationsnummer.