El & Ljuskonsult Sven Andersson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och El & Ljuskonsult Sven Andersson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och El & Ljuskonsult Sven Andersson är ett av dem. Statusen för El & Ljuskonsult Sven Andersson är att Bolaget är aktivt.

El & Ljuskonsult Sven Andersson är ett Enskild firma och skapades 1996-01-31. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som El & Ljuskonsult Sven Andersson ska trivas.

El & Ljuskonsult Sven Andersson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Elkonsultverksamhet såsom upprättande av elhandlingar samt kontroll- och besiktningsuppdrag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att El & Ljuskonsult Sven Andersson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är El & Ljuskonsult Sven Andersson och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med El & Ljuskonsult Sven Andersson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-150138.

.

De som är på något sätt har med El & Ljuskonsult Sven Andersson är Andersson, Sven Erik som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

El & Ljuskonsult Sven Andersson har 341120-XXXX som sitt organisationsnummer.