KILIMANDJARO ARTS O CRAFTS

Skåne län

Information

340119-XXXX är organisationsnummer för bolaget KILIMANDJARO ARTS O CRAFTS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KILIMANDJARO ARTS O CRAFTS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som KILIMANDJARO ARTS O CRAFTS finns i.

KILIMANDJARO ARTS O CRAFTS har varit registrerat sedan 1978-03-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KILIMANDJARO ARTS O CRAFTS så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KILIMANDJARO ARTS O CRAFTS är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för KILIMANDJARO ARTS O CRAFTS är följande:

Vill ni komma i kontakt med KILIMANDJARO ARTS O CRAFTS så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med afrikanskt hantverk såsom skulpturer, målningar, smycken m m

Det finns olika personer som har en koppling med KILIMANDJARO ARTS O CRAFTS och det är DESESAURE, FRANKLIN som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,