LOMO Företagsprofilering

Skåne län

Information

LOMO Företagsprofilering är ett företag som finns i Malmö. I LOMO Företagsprofilering finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindroth, Lars-Olof som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LOMO Företagsprofilering så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LOMO Företagsprofilering på telefon 040-421710.

Försäljning av profilprodukter till företag såsom flaggor, flaggstänger, skyltar, mattor, reklam, marknadsföring av ett komplett program av golfbaneutrustning, samt därmed jämförlig verksamhet.

Idag är LOMO Företagsprofilering av bolagstypen Enskild firma.

LOMO Företagsprofilering är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LOMO Företagsprofilering innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-13 och LOMO Företagsprofilering är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LOMO Företagsprofilering så är det följande:

LOMO Företagsprofilering har 330407-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.