LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK är ett av dem. Statusen för LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK är att Bolaget är aktivt.

LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK är ett Enskild firma och skapades 1955-09-05. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK ska trivas.

LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel och tapetserareverkstad

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-154441.

.

De som är på något sätt har med LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK är Ek, Harald Valdemar som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LIMHAMNS TAPETSERAREVERKSTAD HARALD EK har 291221-XXXX som sitt organisationsnummer.