ENERGIKONSULT VVS HÅKAN TEVELL

Skåne län

Information

221220-XXXX är organisationsnummer för företaget ENERGIKONSULT VVS HÅKAN TEVELL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ENERGIKONSULT VVS HÅKAN TEVELL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som ENERGIKONSULT VVS HÅKAN TEVELL finns i.

ENERGIKONSULT VVS HÅKAN TEVELL har varit registrerat sedan 1987-02-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ENERGIKONSULT VVS HÅKAN TEVELL så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ENERGIKONSULT VVS HÅKAN TEVELL är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för ENERGIKONSULT VVS HÅKAN TEVELL är följande:

Vill ni komma i kontakt med ENERGIKONSULT VVS HÅKAN TEVELL så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultations- och entreprenadverksamhet inom vvs samt handel med material inom vvs, el och bygg.

Det finns olika personer som har en koppling med ENERGIKONSULT VVS HÅKAN TEVELL och det är Tevell, Håkan Ture som är född 1922 och har titeln Innehavare av enskild firma,