KIA SERVICE

Skåne län

Information

210201-XXXX är organisationsnummer för bolaget KIA SERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KIA SERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som KIA SERVICE finns i.

KIA SERVICE har varit registrerat sedan 1985-06-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KIA SERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

KIA SERVICE är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för KIA SERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med KIA SERVICE så kan ni göra det på telefon genom 040-910469 eller genom brev på följande adress:

Konsult- och kontrolluppdrag, underhåll och reparationer beträffande fastigheter, vvs- installationer, hushållsmaskiner, bilar och motorer m.m

Det finns olika personer som har en koppling med KIA SERVICE och det är Andersson, Karl Ivar som är född 1921 och har titeln Innehavare av enskild firma,