OTB Support Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Malmö och OTB Support Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och OTB Support Handelsbolag är ett av dem. Statusen för OTB Support Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

OTB Support Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-12-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som OTB Support Handelsbolag ska trivas.

OTB Support Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med grafisk utrustning såsom maskiner, service, färg, ramar, textil, väv och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OTB Support Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14.

Idag är OTB Support Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med OTB Support Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-121520.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med OTB Support Handelsbolag är OTB Maskin Kommanditbolag som är född och har titeln Bolagsman, PRomotion Media Sweden Kommanditbolag som är född och har titeln Bolagsman, .

OTB Support Handelsbolag har 969664-9376 som sitt organisationsnummer.