Scandinavian Administration & Accounting Service Kommanditbolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Scandinavian Administration & Accounting Service Kommanditbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Kommanditbolag. Scandinavian Administration & Accounting Service Kommanditbolag tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Scandinavian Administration & Accounting Service Kommanditbolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 969664-3874.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-363810 alternativt besöka eller skicka post till Scandinavian Administration & Accounting Service Kommanditbolag på följande adress Flygarev. 7, 236 38, Höllviken.

Scandinavian Administration & Accounting Service Kommanditbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-01.

I Scandinavian Administration & Accounting Service Kommanditbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Administration och service inom logistik, samt därmed förenlig verksamhet.