Hit Rate Advertising Sweden Handelsbolag

Skåne län

Information

Hit Rate Advertising Sweden Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Hit Rate Advertising Sweden Handelsbolag finns. I Malmö så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hit Rate Advertising Sweden Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Hit Rate Advertising Sweden Handelsbolag har haft sedan 2000-07-19. Hit Rate Advertising Sweden Handelsbolag har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hit Rate Advertising Sweden Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6710280.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Hit Rate Advertising Sweden Handelsbolag har idag 969662-7752 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Peter Svensson. är den som för stunden ansvarar för Hit Rate Advertising Sweden Handelsbolag

Reklambyråverksamhet och marknadsföring försäljning av exponeringsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Hit Rate Advertising Sweden Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Sven Eric Oscar som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Svensson, Hans Peter som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .