Win/Win Management Consulting Kommanditbolag

Skåne län

Information

969661-7787 är organisationsnummer för bolaget Win/Win Management Consulting Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Win/Win Management Consulting Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Malmö som är den kommunen som Win/Win Management Consulting Kommanditbolag finns i.

Win/Win Management Consulting Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1999-09-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Win/Win Management Consulting Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Win/Win Management Consulting Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Win/Win Management Consulting Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären ensam.

Vill ni komma i kontakt med Win/Win Management Consulting Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5183219 eller genom brev på följande adress:
Vasag. 4 B, 216 12, Limhamn

Rådgivare (corporate Advivor) vid företagets försäljning, förvärv, stategi och affärsutveckling samt ekonomiska styrsystem.

Det finns olika personer som har en koppling med Win/Win Management Consulting Kommanditbolag och det är Byström, Anders Gustaf som är född 1951 och har titeln Komplementär, Byström, Ingrid Carola som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare,