Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Malmö och Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-05-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag ska trivas.

Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Projektledning, konsultverksamhet inom IT-området såsom in- förande av nytt IT-system eller uppdatering av befintligt, förstudier behovsanalys, upphandlingsassistans av nytt IT-system, projektuppföljning samt utbildning i grundläggande projekt metodik samt försäljning av tjänster inom detta området samt installationstjänster av hårdvara, mjukvara, förstudier. Ekonomisk förvaltning samt värdepappersförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag är Gilhorn, Monica Irene som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Persson, Ronney Leif som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Resurs & Quality Project i Malmö Handelsbolag har 969659-4093 som sitt organisationsnummer.