Sinova Sweguard Handelsbolag

Skåne län

Information

Sinova Sweguard Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Sinova Sweguard Handelsbolag finns. I Malmö så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Sinova Sweguard Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Sinova Sweguard Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sinova Sweguard Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gustavsg. 1B, 216 11, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-161699.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Sinova Sweguard Handelsbolag har idag 969657-9839 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Uno, Lennart Jörgen är den som för stunden ansvarar för Sinova Sweguard Handelsbolag

Tillverkning och försäljning av liksäckar. Installation, besiktning och service avarbetstekniska hjälpmedel inom handikapp samt skapa fysisk tillgänglighet för förståndshandikappade personer. Reparation och renovering av möbler, nya och antika.

I Sinova Sweguard Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Uno, Lennart Jörgen som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .