PsykosyntesGruppen Sverige Handelsbolag

Skåne län

Information

969653-8645 är organisationsnummer för bolaget PsykosyntesGruppen Sverige Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PsykosyntesGruppen Sverige Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som PsykosyntesGruppen Sverige Handelsbolag finns i.

PsykosyntesGruppen Sverige Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-10-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för PsykosyntesGruppen Sverige Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-15.

PsykosyntesGruppen Sverige Handelsbolag är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för PsykosyntesGruppen Sverige Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Hedberg, Bo Tage

Vill ni komma i kontakt med PsykosyntesGruppen Sverige Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-301040 eller genom brev på följande adress:
Kalendeg. 18, 211 35, Malmö

Terapeutisk verksamhet, utbildning, försäljning av hälsoprodukter och konsultation inom terapeutisk hälso- och personlig utvecklingsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PsykosyntesGruppen Sverige Handelsbolag och det är Hedberg, Bo Tage som är född 1946 och har titeln Bolagsman, TurismUtbildarna Syd Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman,