Villa Fastighet Tommy Bengtsson Handelsbolag

Skåne län

Information

Villa Fastighet Tommy Bengtsson Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Villa Fastighet Tommy Bengtsson Handelsbolag finns. I Malmö så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Villa Fastighet Tommy Bengtsson Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Villa Fastighet Tommy Bengtsson Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. Villa Fastighet Tommy Bengtsson Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Villa Fastighet Tommy Bengtsson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Frostav. 13, 243 91, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0451-69040.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Villa Fastighet Tommy Bengtsson Handelsbolag har idag 969650-7681 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Tommy Bengtsson ensam. är den som för stunden ansvarar för Villa Fastighet Tommy Bengtsson Handelsbolag

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, samt bedriva fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsservice, trädgårdsskötsel, städtjänster, fönsterputs, byggnadsarbete såsom ombyggnad och reparationer, takarbete såsom reparation och nyproduktion dessutom försäljning av takmaterial, samt idka därmed förenlig verksamhet. Saneringsarbete, ventilationsarbete, elarbete och vvs-arbete.

I Villa Fastighet Tommy Bengtsson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Monica Lisbeth Iréne som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Sven Tommy som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .