Nunez & Gustavsson Café Handelsbolag (Café Gökboet)

Skåne län

Information

969650-0793 är organisationsnummer för verksamheten Nunez & Gustavsson Café Handelsbolag (Café Gökboet). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nunez & Gustavsson Café Handelsbolag (Café Gökboet) är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som Nunez & Gustavsson Café Handelsbolag (Café Gökboet) finns i.

Nunez & Gustavsson Café Handelsbolag (Café Gökboet) har varit registrerat sedan 1998-05-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nunez & Gustavsson Café Handelsbolag (Café Gökboet) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Nunez & Gustavsson Café Handelsbolag (Café Gökboet) är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Nunez & Gustavsson Café Handelsbolag (Café Gökboet) är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nunez & Gustavsson Café Handelsbolag (Café Gökboet) så kan ni göra det på telefon genom 040-6112199 eller genom brev på följande adress:
L. Torg 3, 211 34, Malmö

Café- och sandwichbar.

Det finns olika personer som har en koppling med Nunez & Gustavsson Café Handelsbolag (Café Gökboet) och det är Nunez Villazon, Christina som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Nunez Villazon, Luis Miguel som är född 1974 och har titeln Bolagsman,