Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag

Skåne län

Information

Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Björn Martin som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Larsson, Malin Eva som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Larsson, Ulf Johan som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag på telefon 040-468544.

Tillverkning och försäljning av dekorationer för offentlig miljö samt avelsverksamhet hästar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Stadsdekorationer i Skåne Handelsbolag har 969642-3517 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.